Diamantslibning Hos Clinique Camille

Lige nu tilbyder vi hos Clinique Camille en gennemgående behandling, der giver dig en sommerlig glød kombineret med en afstressende kur, der får dig til at glemme alle de mange regnfulde sommerdage, og i stedet tænke på sydens sol og de gode ting ved den danske sommer. Behandlingen er en del af vores månedstilbud, som du kan finde på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om, hvad behandlingen indeholder.

diamantslibning

Det får du hos os

Månedens tilbud skifter selvfølgelig, da ens hud har brug for forskellig behandling alt efter, hvilken sæson man går i, og der er desuden også forskellige andre behov der er sæsonbestemte. Derfor gør vi det billigere at du kan få, lige netop det som din krop har brug for. I sommerpakken er der eksempelvis 30 minutters rygmassage, afrensning, en luksus ansigtsmaske og meget mere, der helt sikker nok skal gøre din hud klar til sommer og sol.

Tilpas din behandling

Vi gør meget ud af at hver behandling skal være unik, så derfor er det ofte dine behov vi tage højde for, og derfor giver vi en lang række af tilvalgsmulighed med behandlingen. Du kan blandt andet få en upgrade med en mini manicure eller diamantslibning, så dine negle også er klar til en tur til stranden. Du er helt dækket ind med vores pakke, og føler du at du mangler noget er det blot at spørge. Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar til sommeren.