Skal det være thaimad i aften?

Moden ændrer sig heletiden, og der gælder også inden for gastronomiens verden. Suppe, steg og is vil aldrig gå helt af mode, da det er nemt at forberede, anrette og servere til større selskaber. Fra tid til anden kunne det dog være godt at prøve noget andet. Vi har kigget lidt nærmere på Krua Thai Catering, som tilbyder en lækker thailandsk buffet, tilberedt lige der, hvor du holder festen.

En anderledes cateringoplevelse
Krua Thai Catering ligger i Rødovre og ejes af det dansk-thailandske par Michael og Darat. Firmaet har eksisteret siden 2011 og fungerer både som lokal restaurant, take away og cateringfirma.

Thai Mad

Lækker mad lavet fra bunden
Når nu endelig man har flottet sig og inviteret hele den pukkelryggede til middag i anledning af et bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet, er det også vigtigt, at maden er god, da den udgør er en ret stor del af festen.

 

Hos Krua Thai Catering går de meget op i at maden er af højeste kvalitet. De bruger udelukkende originale thailandske råvarer og alt maden bliver tilberedt ude til festen. Kokkene sørger også for at anrette maden, således at den tager sig flot ud. Maden er selvfølgelig anrettet på traditionel vis med smukke blomster, figurer skåret ud i diverse frugter og generelt mange farver. En sand fryd for øjet og alle andre sanser.